День святого Миколая – свято милосердя, добра і любові…

Всі ми родом з дитинства… У кожного існують перші спогади про тепло маминих рук, про бабусині казки на ніч, про татові жарти та сімейні свята. Ці спогади супроводжують нас протягом усього життя і залишаються своєрідною реліквією. А що робити, коли такі спогади відсутні? Нам, цілком благополучним людям, важко уявити, що відчуває маленька дитина, від якої відмовляються батьки або ж якщо їх позбавляють батьківських прав. І майже безпорадна істота залишається наодинці з жорстоким навколишнім світом, у якому дуже мало любові, турботи та безпеки. Адже все це мала уособлювати родина, якої у крихітки тепер не існує…

Для учнів Омельницької філії імені академіка М.А.Доллежаля КЗ «НВК «Основа» стало доброю традицією у День Святого Миколая вітати вихованців Оріхівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей і дарувати їм часточку свого тепла, сердечності і турботи. Святкові дарунки та запальний танець-гра від омельницьких школярів, вірші і пісні, у виконанні вихованців Центру, не залишили байдужими жодного присутнього у залі.

Емоції переповнювали душі дітей і дорослих, раз по раз з тремтячих вій зривалися непрохані сльози. Можна закрити очі на те, що бачиш, але ніколи не закриєш серця на те, що відчуваєш…

Ми щиро вітаємо вихованців і працівників Оріхівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей з Днем Святого Миколая – святом милосердя, добра і любові, та зичимо кожному бути зігрітим теплом родинного вогнища, відчувати любов і піклування найрідніших людей, здійснення заповітної мрії, – а вона у нас сьогодні одна – щоб кожна дитина на світі мала сім’ю!

Насиченийподіямирікдобігаєкінця, і наступаєдовгоочікуванаказкова пора, коли дива стаютьреальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щобнагородитималюків за їхнідобрівчинки, відмінне навчання, участь у трудових, екологічних акціях, за милосердя та вміння співчувати. З нетерпінням чекали на зустріч з мандрівником-чарівником Святим Миколаєм учні Омельницької філії імені академіка М.А.Доллежаля КЗ «НВК «Основа».

Цьогоріч крім солодощів у торбині Святого Миколая знайшлися й інші подарунки для школярів – зручні м’які лавки та музична колонка. Чудотворець впевнений, що такий подарунок зробить перебування учнів у школі більш комфортним, а дозвілля – різноманітним і змістовним.

День Святого Миколая з нетерпінням чекають і діти, і дорослі. Адже всі люблять чудеса і вірять у казку. Казкове дійство відбулося сьогодні у Преображенській ОТГ – урочисте відкриття головної новорічної ялинки громади! Омельницькі школярі теж мали нагоду побувати на святі.

Струнка лісова красуня звеселяла око яскравими вогниками та іграшками, які власноруч виготовили дітлахи. Почесна роль засвітити чарівні вогники на красуні ялинці дісталася Миколаю Чудотворцю, який завітав на свято.

Музика, сміх, пісні, ігри, святкові фотозони… Ми чудово провели час, тож свято надовго залишиться приємним спогадом, що пробуджує в душі тепло і ніжність.


Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.