Коли чудеса трапляються щосекунди!

Закінчення першого семестру навчального року традиційно співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули. Але жоден семестр у жодній школі не закінчується абияк!

Омельницькі школярі з нетерпінням чекали дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим балом-маскарадом та, звичайно ж, веселими піснями і танцями навколо красуні-ялинки.

Чекали і дочекались! 27 грудня у стінах нашої школи пройшли святкові новорічні заходи. Святкування Нового року проходило у 3 зміни: 1-4 класи, 5-6 класи та 7-9 класи. Святковий настрій відчувався на кожному кроці: від дивовижно прикрашеної ялинки та власноруч зроблених дітьми новорічних прикрас, до дійств, які відбулися безпосередньо на святкових ранках. Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарувавши багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій.

На початку кожного свята, зі словами привітання, до учнів, батьків та гостей зверталася завідувач філії – Тетяна Іванівна Орел, яка не лише привітала усіх із прийдешніми святами, а й підвела підсумки роботи за рік, нагородила переможців предметних олімпіад, конкурсів і спортивних змагань.

Молодші школярі мали змогу переглянути виставу «Колобок на сучасний лад», яку презентували актори шкільного лялькового театру: Петровський Діма, Рожкова Крістіна, Глущенко Ростік (1 кл.), Дедело Влад, Ковальова Аня, Трохимчук Нікіта, Пирцхалава Саша та Гайдук Артем (4 кл.).

Дітей розважали та вітали з Новим роком Дід Мороз, Снігуронька, Баба Яга та Кікімора, ролі яких залюбки виконали талановиті та креативні педагоги школи: Сергій Сергійович Білик, Олена Сергіївна Гуріна, Ірина Олександрівна Петровська та Ольга Олександрівна Стоячко. Разом з казковими героями учні співали пісень, танцювали, грали в ігри. Яскравими танцями розважали гостей свята дівчатка-сніжинки (1-3 кл.) та танцювальний колектив 5 класу. Своїм співом тішили Дідуся Мороза та всіх присутніх юні соловейки, учениці 1 класу Петренко Аня та Корхова Поліна.

Учні 7-9 класів також святкували весело. Святкові постановки, запальні танці, розважальні програми, новорічна казка про царівну Яночку-Несміяночку – далеко не весь перелік новорічних забав, які школярі готували разом зі своїми класними керівниками та педагогом-організатором Оленою Сергіївною Гуріною. Гайдамаченко Володимир, Литвиненко Вікторія, Петровська Світлана, Дудинець Аліна, Черніков Ілля, Попадинець Віолета, Пакета Олена, Корховий Денис, Якубовський Сергій, Щербина Дар’я, Шикаленко Артем та Петрова Катерина порадували гостей свята своєю безпосередністю та сучасністю виступів. Продовжилося святкування на новорічній дискотеці.

Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти в їх серцях віру в чудеса. А Новий рік – саме те свято, коли чудеса трапляються щосекунди!


Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.