Самоосвіта – це безперервний процес саморозвитку та самовдосконалення.

Самоосвіта вчителя є основною формою підвищення педагогічної компетентності, яка складається з удосконалення знань та узагальнення педагогічного досвіду шляхом цілеспрямованої самоосвітньої роботи.

Ми, вчителі Омельницької філії імені академіка М. А. Доллежаля КЗ «НВК «Основа» Преображенської сільської ради, знаємо, що перш за все, вчитель має визначитися зі своїми інтересами, які повинні стати фундаментом його розвитку. Звичайно, можна змусити людину робити те, що їй не подобається, але в самоосвіті це буде мов крапля води, що падає у розпеченій пустелі на пісок - вона встигне випаруватися, навіть не досягнувши мети. Інтерес - це те, що задасть тонус всієї самоосвітньої діяльності.

Зрозумівши свої інтереси в даний період часу, ми маємо визначитися з напрямками своєї роботи.

09.01.2020 року, у дружньому педагогічному колі пройшло засідання педагогічної ради, на якій обговорили проблеми формування громадянської свідомості здобувачів освіти. З методичними рекомендаціями розвитку громадянських компетентностей від інституту Міжнародних освітніх проектів ознайомила колег І. О. Петровська. Про роботу над проблемною темою «Формування критичного мислення на уроках з основ наук як основа розвитку учнів сучасної школи та формування конкурентно спроможної особистості» розповіла заступник з навчально-виховної роботи В. М. Головань. Учителі-предметники Пакета С. А. та Білик О. С. із великим задоволенням продемонстрували методи розвитку мислення, які використовують на уроках української мови та літератури і математики.

«Вік живи – вік учись» - це девіз наших вчителів, які прагнуть до постійного пошуку і самовдосконалення.

/Files/images/педрада2.jpg/Files/images/педрада3.jpg

/Files/images/педрада22.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.