УКРАЇНА – ЦЕ МИ!!!

Яка ж багата, розмаїта наша Україна: Схід, Захід, Південь, Північ. Міста, їх архітектура, їх традиції… такі різні, але є одне спільне, що їх об’єднує, – всі вони українські. Усі ми різні, але всі ми – УКРАЇНЦІ! Любити Україну, знати її історію, шанувати українські традиції – наш обов’язок.

Територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Ми маємо усвідомлювати, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Відродження Батьківщини – це єдність наших сердець, воскресіння духовності, культури, мови.

Сьогодні, 22 січня вся Україна святкує велике державне свято – День Соборності України. Не оминуло це свято і стін Омельницької філії імені академіка М.А.Доллежаля. В рамках Дня Соборностідля учнів було проведено ряд заходів присвячених цій величній даті: інформаційна година «Україна – соборна країна» (7-9 кл.), під час якої учні переглянули презентацію про визначні події та видатних постатей України, а також освіжили в своїй пам’яті знання щодо подій 101-річної давнини. По закінченню інформаційної години учні 5-9 класів зібралися на шкільну лінійку для отримання вказівок щодо проходження квесту. Кожен клас отримав маршрутного листа, відповідно до якого мав відвідати у певному порядку 5 станцій:філологічну, історичну, екологічну, спортивну та творчу. На кожній станції учнів чекали керівники з цікавими завданнями різного характеру. Особливістю квесту стало те, що кожен клас проходив шкільними коридорами ланцюжком, тримаючись за руки, що було символом єдності і неподільності, територіальної цілісності нашої країни.

Сьогоднішні події, як вчителям так і дітям принесли масу позитивних емоцій та вражень. Та головне, всі ще раз переконалися: УКРАЇНА – ЦЕ МИ!!!


Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.