Я своє серце віддаю Україні

14 лютого світова спільнота відзначає День Святого Валентина або, як його ще називають, День усіх закоханих. Всесвітньовідоме свято кохання возвеличує любов у будь-яких її проявах – кохання до юнака чи дівчини, любов до батьків, любов до рідних і близьких, до друзів, до Батьківщини…

«Я своє серце віддаю Україні» - саме таку назву мала арт-виставка незвичайних валентинок, що пройшла у нашій школі 14 лютого.

Виготовлені учнями валентинки без слів розповіли про любов до рідного краю, до України. Особливими барвами сяяли об’ємні серця-квіти з гофрованого паперу Пакети Єлизавети (1 кл.) та Пакети Олени (6 кл.), солодкі валентинки – торт-серце Попадинець Віолети (6 кл.) та серце із цукерок Кустова Олега (3 кл.), валентинки, виконані у різноманітних техніках (витинанки, аплікації, плетіння з паперу та стрічок, квілінг тощо). Творчий підхід, креативність задуму й неабияку старанність проявили Пирцхалава Олександ (2 кл.), Гайдук Артем (2 кл.), Федорчук Данило (2 кл.), Третяк Єгор (3 кл.), Дідик Єлизавета (3 кл.), Болдирєв Іван (3 кл.), Дроздова Єлизавета (6 кл.), Дроздова Валерія (8 кл.), Косьмін Лілія (9 кл.) та багато інших школярів.

Щиро дякуємо за участь всім учасникам арт-виставки.

Любов до Батьківщини починається з любові до рідної хати, стежки дитинства, до мудрості народної казки.Нехай рідна земля пошле нам силу для життя. Подивімося на голубе небо і думкою, як у тій чудовій пісні, полинемо аж до сонця і зірок і поглянемо на трепетну Землю, – і тоді відкриється нам на зелено-голубому лоні планети край, що нагадує собою серце, – і це Україна, співуча рідна наша земля, яку просто неможливо не любити!

Пам’ятаєте, як у Володимира Сосюри…

Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов’їну.

Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води…
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.

Любіть у труді, у коханні, в бою,
як пісню, що лине зорею…
Всім серцем любіть Україну свою —
і вічні ми будемо з нею!


Кiлькiсть переглядiв: 284

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.