Про Батьківщину свою дбаю, бо право жити гідно маю!

27 квітня 2018 року в м. Запоріжжі на базі Класичного приватного університету відбулася демонстрація медіапроектів громадянсько-патріотичного спрямування та нагородження лауреатів і домінантів ІІ обласного форуму медіапроектів «Про Батьківщину свою дбаю, бо право жити гідно маю».

Цейфорум мавза метузабезпечення у молодого покоління розвитку патріотичної свідомості і відповідальності, популяризацію духовних і моральних надбань українського народу, сприяння формуванню громадянської позиції та консолідації громадянського суспільства, формування медійної грамотності та розвиток медіа культури.

Учасники заходу, творчі патріотично налаштованішколярі та студенти, ті, що зуміли проявити свою креативність та неординарний підхід до створення соціальної реклами, анімаційного відео, концептуального фото та медіапублікацій.

УчніОмельницької філії імені академіка М.А.Доллежаля також долучилися до участі у фестивалі. Колективна робота десятикласників у номінації «Блогерство» завоювала симпатію експертного журі. Усі учні були нагороджені Грамотами від Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за участь у ІІ обласному форумі медіапроектів «Про Батьківщину свою дбаю, бо право жити гідно маю».


Вітаємо! Бажаємо подальшого польоту творчої думки та натхнення на створення нових робіт.Висловлюємо вдячність керівнику творчої групи, класному керівнику 10 класу Петровській Ірині Олександрівні за креативний підхід у підготовці медіапроекту.

Адміністрація школи

Кiлькiсть переглядiв: 106

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.