Ми – козаки, ми – гордість України

Славетні козацькі часи і сьогодні цікавлять нас. І, заглядаючи у сиву давнину, ми хочемо краплину історії перенести у наше сьогодення. Хлопцям хочеться бути такими ж кмітливими, сміливими і завзятими, як колись козаки. Та й дівчата теж не бажають від них відставати. 14 листопада 2018 року на базі опорної школи КЗ «НВК «Основа» Преображенської сільської ради відбувся I етап фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів «Козацький гарт» серед команд КЗ «НВК «Основа» та Омельницької філії імені академіка М.А.Доллежаля.

Головна мета фестивалю – відродження духовності та патріотизму, виховання молоді на кращих традиціях українського народу, розвиток спортивних якостей і сили духу. Програма спортивних змагань складалася з човникового бігу, стрибків у довжину з місця та через скакалку, перетягування канату та легкоатлетичної естафети.

Відмінно справилися зі своєю задачею молоді козачата: Уманська Діана та Геращенко Ярослав (5 клас), Сєдова Наталя та Шудрик Владислав (6 клас), Попадинець Віолета та Корховий Денис (7 клас), Саідова Вікторія, Стовбінський Ростислав та Гайдамаченко Володимир (8 клас), Чабаненко Анна, Трохимчук Віталій та капітан команди Деревянко Тетяна (9 клас).

Боротьба була запеклою і напруженою. Команди показали спритність, витривалість, швидкість та силу, виявили справжній командний дух, який об’єднав усіх у спільній меті – довести, що вони є нащадками славного козацького роду. З мінімальним відривом перемогу здобула команда КЗ «НВК «Основа». Всі учасники отримали гарний настрій, позитивні емоції та багато вражень.

Вітаємо всіх учасників! Усім миру та злагоди!


Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.