Не дамо загасити свічку пам’яті

Щороку в четверту суботу листопада світ відзначає пам'ять жертв Голодомору. Цей день пам'яті – унікальна нагода всім: дітям, батькам, політикам, громадським діячам, замислитися над цією трагедією, над ґеноцидом українського народу.

Дуже важко маленьким дітям та учням молодшої ланки повністю зрозуміти жахи і жорстокості, які супроводжували Голодомор. І справа не в тому, – чи вони (чи навіть ми) зрозуміємо ці жахіття. Справа в тому, що нашимобов'язком, як учителів, є зробити все, щоб наші вихованці свідомо та переконливо пом'янули пам'ять невинних жертв Голодомору 1932-33 рр.Тому, 23 листопада в Омельницькій філії імені академіка М.А.Доллежаля у 3-4 класах було проведено інтегрований урок «Не дамо загасити свічку пам’яті». Діти мали змогу переглянули презентацію і власноруч виготовили аплікацію синьо-жовтої незабудьки – пам’яті – символ Голодомору.

Наша мета, щоб кожна сім'я запалила свічку в своєму вікні 0 16 годині, 24 листопада в суботу в День пам'яті жертв Голодомору.. Всесвітня акція «Запали свічку пам'яті» єднає всіх людей світу.


Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.